Om oss
Våre selskaper Kvams Glass AS, CC Glass Tønsberg AS, Horten Bilglass AS og Kvams Glass Sandefjord AS er alle en del av Norgesglass-gruppen, som har sitt hovedkontor i Horten.
 
Avdelingen Kvams Glass i Horten er virksomhetens hovedkontor, og det er her vi har den hovedsakelige delen av prosjekteringen og produksjonen av våre spesialtilpassede produkter innenfor rominndeling, rekkverk, innglassing, havestuer, baderomløsninger og fallsikring. Kvams Glass AS Horten leverer også våre spesialprodukter til andre glassmestere over hele landet.
 
Salg og montering av våre spesialprodukter, samt mer tradisjonelle glassmestertjenester, gjøres av alle våre avdelinger.
 
Våre bilglassavdelinger i Horten, Tønsberg og Sandefjord er alle tilsluttet Riis Bilglass‑kjeden, som er en landsdekkende kjede for utskifting og reparasjon av alle typer bilglass.
 
Vår virksomhet er tuftet på grunnleggende fagutdanning innenfor glassmesterfaget, og alle våre produkter tilfredsstiller de gjeldende krav i henhold til sikkerhet. Våre løsninger innenfor rekkverk, dusjvegger, innglassing og fallsikring er godkjent innenfor de gjeldende normer.
 
Vår målsetting er at vi skal kunne gi våre kunder gode, funksjonelle og estetiske løsninger av høy faglig kvalitet til konkurransedyktige priser.
 
Våre underleverandører på glass og festeanordninger er blant de ledende i Europa og alt vi leverer er produsert i henhold til gjeldende standardbestemmelser og sikkerhetskrav.
 
I våre bilglassavdelinger er også kvalitet et kjernekrav. Vår tilknytning til Riis Bilglass-kjeden sikrer at våre medarbeidere til enhver tid er faglig oppdatert slik at vi kan skifte og reparere moderne frontruter med høyt teknisk innhold.
 
Vår tilknytning til Riis Bilglass sikrer oss rask og effektiv leveranse av alle typer bilglass, slik at verkstedoppholdet for kunden blir kortest mulig. Alle våre avdelinger er utstyrt med lånebiler som stilles til disposisjon for kundene ved behov. Vi har avtaler med alle de ledende bilforsikringsselskapene slik at betaling for reparasjoner og ruteskift skjer direkte fra selskapene til oss med unntak av egenandel.  
RIISVi er medlem i Riis Bilglass kjeden.

Copyright © 2020 | Webløsning levert av

opp